Регистрация

Орехов пастет с камембер

Автор:
radito
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
184
Оцени рецептата

200 г сирене камембер; кората отстранена

113 г крема сирене, нарязано, на стайна температура

1 с.л. сок от лайм, пресен

2 с.л. ситно нарязани орехи, препечени

Допълнителна ситно нарязани орехи за украса

 

Пасирайте камембера в кухненски робот, до гладкост. Постепенно добавете крема сиренето и разбивайте до гладкост след всяко добавяне. Добавете лимоновия сок, пасирайте до гладкост. Прехвърлете сместа в купа. Смесете с 2 с.л. ядки. Подправя се със сол и черен пипер. Сложете пастета в купа. Поръсете с допълнителните нарязани орехи. Сервира се с препечени филийки франзела и зеленчуци като ендивия и ленти червена чушка. Ако камемберът е много силен, увеличете количеството крема сирене.

 





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта