Регистрация

Огретен със земна ябълка

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
31 Mar
|
Видяна:
1181
Оцени рецептата

340 г земна ябълка, тънко нарязана

Сол

Пипер

Счукан чесън

200 мл бульон

Масло

Сметана, гореща

Магданоз; нарязан

 

Сложете нарязаните земни ябълки в добре намазана с масло тавичка или плитък съд за готвене, подправете със сол, черен пипер и малко счукан чесън между слоевете. Натиснете надолу, налейте бульона и поръсете с бучици масло. Печете на умерена фурна или слаб огън, докато зеленчуците омекнат и по-голямата част от течността се абсорбира. Поръсете малко гореща сметана и оставете да попие между слоевете. Затоплете за кратко и сервирайте поръсено с магданоз.





Виж още от категория "Зеленчуци"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта