Регистрация

Нискокалоричен салатен дресинг Цезар

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
352
Оцени рецептата

1/3 ч тофу

2 с.л. лимонов сок

1 1/2 ч.л. дижонска горчица

1 скилидка чесън, счукан

1 ч.л. пастет от аншоа

1/4 ч.л. сол

2 с.л. пармезан, настърган

1 с.л. зехтин

щипка захар

щипка пипер

 

В малка тенджера с кипяща вода, поширайте тофуто в продължение на 2 минути; отцедете, нарежете едро и оставете да се охлади. В блендер, смесете лимоновия сок, горчицата, чесъна, аншоата, солта, захарта и черния пипер. Докато уредът работи, постепенно добавете тофуто, сиренето и зехтина. Прехвърлете в малък буркан и съхранявайте в хладилник, покрито, в продължение на 2 дни.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта