Регистрация

Начос със сьомга

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
04 Sep
|
Видяна:
406
Оцени рецептата

213 г консерва сьомга

4 домата, обелени и нарязани

1 зелено чили (или повече) без семената и ситно нарязано

210 г чипс начос

115 кисело мляко или

заквасена сметана

100 г чедър, настърган

 

Загрейте фурната до 190 C. Отцедете сьомгата и я натрошете в купа. Смесете с доматите и ситно нарязаните люти чушки. Подредете начоса в тава за печене и напълнете с равни количества от сьомгата. Покрийте с половин чаена лъжичка кисело мляко или заквасена сметана и се поръсва със сирене. Печете за 6-7 минути или докато сиренето се сгорещи.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта