Регистрация

Мус с патешки черен дроб

Автор:
Мария Ходжева
|
Дата:
03 Jun
|
Видяна:
1645
Оцени рецептата

450 г черен дроб от патица, почистен

1 с.л. сол

2 - 3 големи глави лук, нарязан

30 мл бренди

1 с.л. прясно смлян пипер

30 мл лешников ликьор

1 с.л. индийско орехче

3 ч сметана

 

Сложете черния дроб, лука, черния пипер, индийското орехче, солта, брендито и ликьора в кухненски робот и разбийте на пюре. Без да спирате машината, добавете три чаши сметана. Прецежда се през фино сито. Пече се на водна баня при 160-170С докато центърът се втвърди на пипане. Сервира се като предястие с препечени филийки хляб.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта