Регистрация

Месно руло с черен дроб

Автор:
светли
|
Дата:
27 Jun
|
Видяна:
660
Оцени рецептата

225 г телешко или свинско месо за яхния

340 г черен дроб

225 г бекон; кубчета

2 яйца

4 с.л. фино нарязан пресен градински чай

2 с.л. чесън, счукан

1/4 ч.л. прясно смлян черен пипер

1/2 ч сухо бяло вино

 

Смесете всички съставки в стъклена купа, покрийте и се съхранява в хладилник за една нощ. На следващия ден, прокарайте сместа 2 пъти през финото ренде на месомелачка. Или разбийте до смесване, но не прекалено гладко, в кухненски робот. Сместа се поставя във формичка за хляб, покрийте плътно, поставете в тава на водна баня и се поставя в предварително загрята фурна до 190С до готовност - около 1 1/4 часа. Извадете от фурната, след това от формичката и сервирайте веднага.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта