Регистрация

Махагонови крилца

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
27 Jun
|
Видяна:
682
Оцени рецептата

900 г пилешки крилца

2 с.л. терияки сос

1/2 ч сос от сливи

2 с.л. кафява захар

1 с.л. сос Уорчестър

1 скилидка чесън, счукан

1 резен корен чесън, смлян

1 ч.л. арарут

2 с.л. вода

 

В тенджера смесете соса терияки, соса от сливи, захарта, Уорчестър соса, чесъна, джинджифила, арарута и водата. Сгорещете, като разбърквате енергично соса, докато е гладък и сгъстен, а захарта и арарутът се разтворят. Поставете парчетата пиле в горещата марината, покрийте и се съхранява в хладилник за 4 часа или за през нощта. Загрейте фурната до 200ºС. Напръскайте с незалепващ спрей голяма тавичка. Отцедете марината от крилцата. Пече се в продължение на 15 минути, докато са крехки и хрупкави. Поднася се горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта