Регистрация

Мариновани пилешки крилца

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
10 Jul
|
Видяна:
579
Оцени рецептата

1 ч сухо шери

1/2 ч соев сос

1/4 ч.л. чесън на прах

1 ч.л. смлян джинджифил

48 пилешки крилца

 

1. В голяма купа смесете шерито, соевия сос, чесъна на прах и джинджифила; заделете.

2. Разделете пилешките крилца на 3 части в ставата. Изхвърлете върховете или запазете за бульон.

3. Мариновайте парчетата пилешко в шери сместа в хладилника за най-малко три часа, но не повече от 24 часа.

4. Подредете 20 парчета наведнъж на един слой върху топлоустойчива, неметална чиния за сервиране.

5. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за 12 - 14 минути или до пълна готовност. Обърнете парчетата пиле след 5 минути. 6. Повторете с останалите парчета.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта