Регистрация

Мариновани маслини

Автор:
Биляна Еленкова
|
Дата:
30 Jul
|
Видяна:
368
Оцени рецептата

2 с.л. зехтин

4 скилидки чесън, счукан

Кората на 1 портокал, нарязана на малки парченца

1/2 с.л. семена див копър

2 ч черни маслини от буркан, изплакнати и отцедени

Зехтин

 

Сгорещете зехтина в малка тенджера на слаб огън. Добавете чесъна, портокаловата кора и семената резене. Оставете да къкри в продължение на 2 - 3 минути. Комбинирайте всички съставки в стъклен или керамичен съд. Оставете да престои на стайна температура няколко часа преди сервиране. Или съхранявайте в покрит съд в хладилника. Върнете до стайна температура преди сервиране.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта