Регистрация

Лют сос с артишок

Автор:
Lucy Naydenova
|
Дата:
25 Jun
|
Видяна:
376
Оцени рецептата

1 ч майонеза

1 ч настърган пармезан

400 г артишок, консерва, отцеден

1 ч.л. чеснова сол

 

Нарежете артишока и смесете с другите съставки. Сместа се поставя в плитка тава и се пече непокрита при 160 градуса за 30 минути. Поднесете с крекери.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта