Регистрация

Лесен пастет

Автор:
Бистра Илиева
|
Дата:
27 Feb
|
Видяна:
786
Оцени рецептата

2 ч пилешки дробчета, почистени

1/4 ч.л. сушен риган

3/4 ч масло, със стайна температура

1 с.л. бренди

2 с.л. сухо шери

2 с.л. нарязани трюфели (по желание)

Сол и черен пипер на вкус

 

Покрийте пилешките дробчета с вода, поръсете леко със сол и оставете да заври. Отцедете и изплакнете веднага дробчетата в студена вода, докато се охладят напълно. Отцедете. Добавете ригана. Пюрирайте в пасатор и прокарайте през сито. Добавете останалите съставки и се разбърква много добре. Опитайте и регулирайте солта. Сервира се добре охладено.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта