Коктейлна флейка
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 телешка флейка
барбекю сос
1/2 ч червено вино
Филии чеснов хляб
Масло
Чесън
Лимон
магданоз (по желание)
Изтънете флейката от двете страни с чукче за месо. Набодете добре с вилица. Намажете щедро от двете страни с барбекю сос. Сложете в найлонова торбичка. Налейте червеното вино. Мариновайте за една нощ. Изпечете под грила за 5-7 минути от всяка страна. Оставете в хладилника за най-малко 2 часа. Когато се охлади, нарежете на много тънки филийки и ги подредете от едната страна на чиния. От другата страна подредете филийките чеснов хляб, намазани с масло, чесън и магданоз. Украсете с лимон или магданоз.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ