Регистрация

Коктейлна флейка

Автор:
Рая Пешева
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
243
Оцени рецептата

1 телешка флейка

барбекю сос

1/2 ч червено вино

Филии чеснов хляб

Масло

Чесън

Лимон

магданоз (по желание)

 

Изтънете флейката от двете страни с чукче за месо. Набодете добре с вилица. Намажете щедро от двете страни с барбекю сос. Сложете в найлонова торбичка. Налейте червеното вино. Мариновайте за една нощ. Изпечете под грила за 5-7 минути от всяка страна. Оставете в хладилника за най-малко 2 часа. Когато се охлади, нарежете на много тънки филийки и ги подредете от едната страна на чиния. От другата страна подредете филийките чеснов хляб, намазани с масло, чесън и магданоз. Украсете с лимон или магданоз.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта