Регистрация

Китайски пролетни рулца

Автор:
yordanka
|
Дата:
11 Mar
|
Видяна:
609
Оцени рецептата

225 г свинско месо, нарязано

1 1/2 ч нарязани соеви кълнове

1 1/2 ч зеле, нарязано

1/2 ч бамбукови кълнове, тънко нарязани

1/2 ч настърган морков

3 гъби, нарязани едро

3 стръка зелен лук, нарязан на филийки

1 скилидка чесън, счукан

2 филийки пресен джинджифил - настърган

1 ч.л. соев сос

1 ч.л. захар

1 с.л. сусамово олио

Щипка пипер

8 готови кори за пролетни рулца

 

Смесете всички съставки. Напълнете корите. Прегънете краищата и навийте на руло; слепете с белтък или вода. Изпържете на маслена баня до кафяво. Извадете и отцедете.

 





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта