Регистрация

Кесадилас с пушена сьомга

Автор:
Симона Кръстева
|
Дата:
04 Mar
|
Видяна:
447
Оцени рецептата

115 г меко прясно козе сирене

2 с.л. настърган пресен хрян

1 с.л. паста от хрян

2 с.л. заквасена сметана

2 ч.л. фино нарязан пресен копър

8 брашнени тортили

115 г тънко нарязана пушена сьомга

Допълнително нарязан пресен копър

Стръкчета пресен копър

 

Смесете козето сирене, настъргания пресен хрян, сметаната и нарязан пресен копър в средно голяма купа. Поръсете със сол и пипер на вкус. Сгорещете тиган на умерен огън. Сложете по една тортия и гответе за около 1 минути на страна. Намажете с 1 с.л. от сместа със сирене. Покрийте с 1/4 от пушената сьомга и се поръсва с допълнително нарязан копър. Нарежете на парчета. Гарнирайте със стръкчета копър и поднесете с останалата смес със сирене отделно.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта