Регистрация

Кашкавал фламбе

Автор:
radito
|
Дата:
28 May
|
Видяна:
371
Оцени рецептата

Кашкавал

Ледена вода

Масло или маргарин

Лимонов сок

Брашно

Коняк

 

Нарежете кашкавала на филийки с дебелина 1 см. Охладете филийките в ледена вода. Подсушете и покрийте с брашно. За всяка порция, разтопете 3 супени лъжици масло, докато зацвърчи, но без да покафенява. Добавете филийките сирене и леко запържете бързо и от двете страни. За всяка порция, изцедете сока на 1/2 лимон в тигана и се поръсва с няколко капки коняк. Запалете с кибритена клечка. Сервирайте кашкавала, когато пламъците утихнат.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта