Регистрация

Картофени кнедли

Автор:
Victoria Bogdanova
|
Дата:
27 Aug
|
Видяна:
662
Оцени рецептата

1/4 ч масло

1/2 с.л. счукан джинджифил

1/2 с.л. чесън, счукан

1/4 ч лук, нарязан на кубчета

1/2 ч.л. Гарам Масала

1/2 ч.л. чили на прах

1/4 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1 с.л. соев сос

2 ч картофено пюре

1/2 ч пресен спанак, леко сварен и нарязан

1/4 ч кориандър, нарязан

1/4 ч зелен лук, нарязан на филийки

Готови кори за кнедли

Сос по избор

 

Разтопете маслото в тиган. Добавете джинджифила, чесъна и лука. Запържете, като разбърквате за 1 мин. Добавете гарам масала, чили на прах, сол, черен пипер и соев сос. Запържете, като разбърквате за 30 сек. Свалете от огъня и добавете картофеното пюре. Добавете спанака, когато изстине, зеления лук и магданоза. Разбърква се добре. Сложете 1 с.л. от плънката във всяка кора, като слепите ръбовете с малко вода. Задушете на пара и поднесете горещо със сос по избор.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта