Регистрация

Зелен фасул с бадеми

Автор:
Генчев
|
Дата:
18 Jun
|
Видяна:
269
Оцени рецептата

450 г пресен зелен фасул

1/2 ч вода

3 с.л. масло или маргарин

1/3 ч бланширани бадеми

1 ч.л. сол

1/4 ч.л. пипер

1/4 ч.л. смляно индийско орехче (по желание)

 

1. Измийте боба и подрежете краищата. Поставя се в дълбок топлоустойчив, неметален съд за готвене, заедно с водата.

2. Сгорещете, покрито, в микровълновата фурна за 10 - 12 минути или докато бобът поомекне леко. Отцедете боба.

3. Добавете останалите съставки при отцедения зелен фасул.

4. Разбърква се добре.

5. Сгорещете, непокрито, в микровълновата фурна за пет минути или докато маслото се разтопи и бобът омекне.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта