Регистрация

Зеленчуци в бирена панировка

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
04 Apr
|
Видяна:
553
Оцени рецептата

Олио

1 пакет микс за лучена супа

1 ч брашно

1 ч.л. бакпулвер

2 големи яйца

1/2 ч бира

1 с.л. горчица

Зеленчуци: 4 до 5 чаши - розички броколи, карфиол, нарязани гъби, нарязани тиквички или охладени аспержи

 

Сгорещете олиото във фритюрника до 190 градуса. Междувременно, в голяма купа, разбийте микса за супа с брашното, бакпулвера, яйцата, горчицата и бирата, докато станат на гладка и хомогенна каша. Оставете тестото да престои 10 минути. Потопете зеленчуците в течното тесто, след това внимателно пуснете в горещо олио. Пържете, като обърнете веднъж, до златисто-кафяво и отцедете върху хартиени кърпи. Сервирайте топло.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта