Регистрация

Задушени кнедли

Автор:
veronika nanova
|
Дата:
13 Mar
|
Видяна:
549
Оцени рецептата

450 г свинска кайма

225 г зеле напа, нарязано

2 яйца

1/2 ч зелен лук, нарязан

3 с.л. соев сос

2 с.л. шери

1 с.л. пресен джинджифил, наситнен

1 с.л. захар

1 с.л. сусамово олио

1 ч.л. бял пипер

1/2 пакет готови кори за дъмплинги

 

Смесете всички съставки, с изключение на корите в купа. Разбъркайте добре. Сложете по една супена лъжица от плънката в центъра на всяка кора. Внимателно съберете и защипете краищата около плънката. Поставете кнедлите в бамбуков стимер и задушете на пара за 10 минути. Поднесете горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта