Регистрация

Джоб с гъби и лук

Автор:
Milikin
|
Дата:
24 Feb
|
Видяна:
500
Оцени рецептата

1/2 ч.л. зехтин

1/2 ч гъби, нарязани на филийки

1/4 ч червен лук, нарязан на кубчета

1/4 ч червена чушка, нарязана на кубчета

1/4 ч яйчен заместител

1 с.л. крема сирене, меко

1 питка

 

В малък тиган, сгорещете маслото; добавете гъбите, лука и чушката и задушете на средно-висока температура, като се разбърква често, докато чушката поомекне, около 1 минута. Добавете яйчения заместител и крема сиренето и гответе, като се разбърква непрекъснато, докато стегне, около 2 минути. С помощта на остър нож, срежете питката, но не до края, така че да се образува джоб. Напълнете джоба с със сместа.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта