Регистрация

Гъбен хайвер

Автор:
марина цекова
|
Дата:
11 Apr
|
Видяна:
425
Оцени рецептата

1 малка глава лук, нарязана ситно

2 с.л. зехтин

225 г гъби, нарязани фино

Сол и черен пипер

1 с.л. лимонов сок

Див лук, нарязан

1 с.л. сметана

 

Запържете лука в мазнината, докато омекне. Добавете гъбите и задушете до омекване. Добавете подправките и другите съставки. Охладете добре преди сервиране. Поднесете с тънки резени домати или намазано на бисквити.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта