Регистрация

Гъбен пастет с бадеми

Автор:
Martchella
|
Дата:
15 Jul
|
Видяна:
872
Оцени рецептата

1 ч бланширани бадеми

1/4 ч масло

1 малка глава лук, нарязан

1 скилидка чесън, счукан

340 г гъби, нарязани на филийки

3/4 ч.л. сол

1/2 ч.л. мащерка

1/8 ч.л. пипер

2 с.л. зехтин

 

Разпределете бадемите в плитък съд и препечете на 180 градуса във фурната за 8 минути или докато леко покафенеят. Разтопете маслото в голям тиган на умерено силен огън. Добавете лука, чесъна, гъбите, солта, мащерката и черния пипер. Гответе, като се разбърква от време на време, докато лукът омекне и соковете от съда са се изпарили. В кухненски робот или пасатор, разбийте бадемите на паста. Без да спирате уреда, добавете маслото и разбийте на крем. Добавете сместа с гъби и разбийте до гладкост. Охладете, докато се стегне.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта