Върховни пилешки гърди
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1,3 кг пилешки гърди
1/2 ч ситно нарязан лук
2 с.л. масло
300 г крем супа от гъби, кондензирана
1 ч мляко
1 ч.л. сол
1/8 ч.л. пипер
1. Сложете пилешките гърди в подходящ съд за микровълновата фурна.
2. Сложете го непокрит в микровълновата фурна за 10 минути. Заделете месото.
3. В по-дълбок съд, отново подходящ за микровълнова фурна, разтопете 2 лъжици масло за 15 секунди.
4. Добавете лука при разтопеното масло и гответе за 2 ½ минути или докато лукът омекне.
5. Добавете супата, млякото и подправките при лука. Разбъркайте добре, за да се смесят всички съставки.
6. Гответе, непокрито, в микровълновата фурна за 3 минути.
7. Изсипете соса върху пилето и гответе, покрито, за 6 минути в микровълновата фурна или докато пилето омекне.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ