Регистрация

Вегански сос от черен боб

Автор:
Боряна Нейкова
|
Дата:
05 Apr
|
Видяна:
465
Оцени рецептата

113 г отцеден консервиран черен боб

1 скилидка чесън, ситно нарязана

1 ч лека салца, едро смляна

 

В процесор или блендер смесете боба и чесъна и разбийте, като включвате и изключвате уреда, до получаването на гладка маса (не пюрирайте). Прехвърлете в купа и прибавете салцата. Поднесете с препечена тортия.

 





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта