Бъфало крилца III
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
263
900 г пилешки крилца
зехтин
1 супена лъжица сос табаско
1/4 чаша разтопено масло
целина
пръчици морков
дресинг със синьо сирене
Разполовете крилцата при ставата. Сгорещете зехтин и изпържете пилешките крилца за 15 минути или докато станат много крехки. Отцедете върху хартиена кърпа.
Междувременно, в голяма купа, смесете соса табаско и маслото. Добавете пилешките крилца и разбъркайте внимателно, за да се покрият и поднесете с дресинга със синьо сирене, охладени стръкове целина и студени пръчици моркови.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ