Регистрация

Бъфало крилца III

Автор:
anita dimitrova
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
263
Оцени рецептата

900 г пилешки крилца

зехтин

1 супена лъжица сос табаско

1/4 чаша разтопено масло

целина

пръчици морков

дресинг със синьо сирене

 

Разполовете крилцата при ставата. Сгорещете зехтин и изпържете пилешките крилца за 15 минути или докато станат много крехки. Отцедете върху хартиена кърпа.

Междувременно, в голяма купа, смесете соса табаско и маслото. Добавете пилешките крилца и разбъркайте внимателно, за да се покрият и поднесете с дресинга със синьо сирене, охладени стръкове целина и студени пръчици моркови.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта