Регистрация

Брускета

Автор:
Валентина Чобанова
|
Дата:
07 Apr
|
Видяна:
145
Оцени рецептата

6 филийки селски хляб, с дебелина 1-2 см, разполовени

2 скилидки чесън, леко счукан

1/4 чаена чаша зехтин

1 сол

 

Изпечете хляба от всяка страна.

Намажете всяко парче с чесъна, и поръсете със зехтин и сол. Сервирайте топло, ако желаете.

По желание, поръсете с парченца пресен риган и пресен черен пипер.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта