Банички с наденица
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
225 г свинска наденица
225 г гъби, нарязани на кубчета
115 г сирене, натрошено
1/2 ч масло, разтопено
1/3 пакет готови кори за баница
Запържете наденичките и гъбите на умерено-силен огън, като разбърквате от време на време, докато месото покафенее, а гъбите омекнат. Извадете с решетъчна лъжица и отцедете върху хартиени кърпи. В голяма купа, смесете сместа с наденицата и настъргания кашкавал. Нарежете корите на ленти с широчина 5 см. Поставете лентите на восъчна хартия, след това се покриват с леко влажна хартиена кърпа, за да не изсъхват. Поставете една лента кори върху работна повърхност, намажете отгоре леко с разтопено масло. Поставете около 1 чаена лъжичка от сместа с наденица в края на лентата. Сгънете единия ъгъл на лентата диагонално над плънката, така че късата страна да отговаря на дългата страна на лентата и да образува прав ъгъл. Продължете сгъвате под прав ъгъл. Трябва да се получи триъгълен пакет. Сложете готовите пакетчета със затворения край надолу в плитка тава и намажете с масло. Повторете с останалите кори и плънка. Загрейте фурната до 210С. Пече се за около 15 минути или докато станат златисти.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ