Регистрация

Бадемов пастет

Автор:
яна маринова
|
Дата:
19 Apr
|
Видяна:
394
Оцени рецептата

1 ч бадеми, бланширани и препечени

3 скилидки чесън

1 средна глава лук, едро нарязан

2 с.л. зехтин

340 г гъби, разполовени

1/2 ч.л. сол

1/2 ч.л. пипер

1/2 ч.л. мащерка

 

Накълцайте препечените бадеми в кухненски робот, до много фини трохи. В голям тиган, запържете леко лука и чесъна в зехтин, докато лукът омекне. Добавете всички останали съставки. Запържете за около 5 минути. Гъбите трябва да поомекнат. Прехвърлете тази смес и кухненския робот и разбийте с бадемите. Смесете добре, докато имате гъста паста. Поставете пастета в плитка чиния и поднесете с бисквити, препечен хляб, питка, чипс или франзела.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта