Регистрация

Ароматна питка с масло

Автор:
адриана янкулова
|
Дата:
12 Apr
|
Видяна:
286
Оцени рецептата

1 питка

Масло

1 ч майонеза

1 ч пармезан

1 с.л. сушен босилек

1 ч.л. сушен риган

1 с.л. накълцан лук

1 с.л. магданоз; смлян

3 ч.л. подправка „Кейджън“

3 с.л. чесън; смлян

 

Разполовете хляба хоризонтално. Намажете с масло и препечете, докато леко покафенее. Смесете останалите съставки и намажете със сместа двете половинки, като се използва цялата смес. Пече се на 200 градуса за 15 до 20 минути, докато отгоре е кафяво. Нарежете на резени като пица и поднесете горещо.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта