Регистрация

Американски дъмплинги

Автор:
violeta
|
Дата:
03 Apr
|
Видяна:
246
Оцени рецептата

900 мл олио

15 скилидки пресен чесън, обелен

1/2 ч майонеза

1/2 ч меко крема сирене

2 с.л. горчица

4 полски наденички

1 яйце

1/4 ч.л. мляко

8 големи кори за дъмплинги

Нарязан магданоз

 

Загрейте олиото в тиган до средно-висока температура, около 180 градуса. Комбинирайте чесъна, майонезата, сиренето и горчицата в блендер до гладкост. Извадете от блендера. Нарежете наденичките на половинки и направете надлъжни прорези. Разбийте яйцата и млякото с вилица, докато стане гладко. Поставете всяка половина наденица в края на дъмплинга, добавете по лъжица от горчичения сос и навийте наденицата на руло в обвивката, като запечатате краищата с яйчената смес. Изпържете в горещо олио докато леко покафенеят от всички страни. Гарнира се със ситно нарязан магданоз. Сервирайте с допълнително горчичен сос.





Виж още от категория "Предястия"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта