Регистрация

Шишчета с телешки дроб

Автор:
roni
|
Дата:
21 Oct
|
Видяна:
507
Оцени рецептата

2 с.л. сос Уорчестър

1/4 ч оцет

3 с.л. горчица

3 с.л. меласа

1/2 ч кетчуп

450 г телешки дроб

6 резена бекон

450 г червена чушка; нарязана на 12 парчета

1 голяма зелена чушка; нарязана на 12 парчета

8 малки глави лук

 

Смесете първите 5 съставки в малка тенджера, оставете да къкри на тих огън 3 минути. Заделете. Нарежете черния дроб на ивици с размера на бекона. Сложете резен черен дроб върху всяко парче бекон. Подредете като редувате зеленчуци и месо на шишчета. Намажете със сос и се пекат на грил за 15 - 20 минути над горещи въглени или докато беконът поомекне, а черният дроб се е сготвил до желаната степен.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта