Миш-маш за сезона
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
Необходими продукти:
4 с.л. олио
1 зелена чушка
1 червена чушка
1 тиквичка
1-2 стръка пресен лук
пресен магданоз
4-5 яйца
250 г сирене
60 г кашкавал по желание
сол, черен пипер, червен пипер, лют пипер и чубрица
Начин на приготвяне:
1. Тиквичката обелете и нарежете на кубчета. Чушките почистете, измийте и нарежете на полумесеци. Сгорещете олиото в тиган и запържете първо чушките, после добавете и тиквичката и гответе докато си понамали обема.
2. Натрошете сиренето и чукнете яйцата. Започнете да бъркате. Добавете подправки на вкус, а след това и наситнения пресен лук. Махнете от котлона когато жълтъците са достатъчно сгъстени според желанието ви.
3. Поръсете с наситнен магданоз и разбъркайте отново. Рендосайте кашкавал по желание, за да придобие ястието по-представителна визия.
4. Сервирайте го с компания или изяжте всичко сами, ако мислите, че можете. Отворете си биричка, за да ви разхлади в жегите.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ