Регистрация

Свинско с кисело зеле и бира

Автор:
Силвето
|
Дата:
21 Oct
|
Видяна:
497
Оцени рецептата

Кисело зеле

Бира

Картофено пюре

Свинско месо

Кренвирши

 

Сложете месото върху решетка за печене в тавичка. Напълнете тавичката с кисело зеле и покрийте. Вечерта, сложете тавата във фурната, включена на 80 градуса. На сутринта, проверете дали свинското е сухо. Ако е сухо, добавете бира; но при всички положения се оставя да се пече до обяд. По обед, покрийте кренвиршите с кисело зеле за 15-30 минути и сервирайте за обяд. Оставете месото да се пече още 4-5 часа до вечерта. Поднесете с картофено пюре.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта