Регистрация

Свинско печено по китайски

Автор:
ivanova
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
400
Оцени рецептата

1,3 кг свинско филе

3 ч.л. китайски сос от стриди

1 звездовиден анасон, натрошен

За маринатата:

2 скилидки чесън, счукан

1/3 ч соев сос

2 с.л. бърбън

3 с.л. меласа

 

Избършете месото с влажна кърпа и се поставя в здрава найлонова торбичка за съхранение на храна. Поставете торбичката в голяма купа. Смесете соевия сос, меласата, соса от стриди, звездовидния анасон, чесъна и бърбъна. Внимателно се излива в торбата и около месото. Запечатайте торбичката  и се съхранява в хладилник за 3-8 часа. Загрейте фурната до 180 градуса. Извадете месото от маринатата и се поставете върху решетка за печене в тава. Печете около 1 3/4 часа. Извадете от фурната и печеното се оставя да престои 30 минути преди рязане. Нарежете на много тънки филийки. Сервирайте топло или със стайна температура с горчица, ориз или китайски спагети.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта