Регистрация

Свински ребърца "Хонолулу"

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
18 Apr
|
Видяна:
533
Оцени рецептата

2 с.л. лимонов сок

2 скилидки чесън, счукан

1,3 кг свински ребърца, разделени

1/4 ч соев сос

3 с.л. наситнен зелен лук

1 скилидка чесън, счукан

 

Смесете лимоновия сок и 2 скилидки чесън в правоъгълна тавичка. Добавете ребрата и разбъркайте, за да се покрият. Подредете в приготвената тава, с месото нагоре. Покрийте и гответе в микровълновата фурна на умерена мощност за 10 мин. Обърнете и намажете със сока от тавата. Покрийте и гответе още 6 минути. Поставете ребърцата върху решетка в тава за печене. Смесете соевия сос, зеления лук и останалия чесън; намажете ребрата. Изпечете до готовност, като мажете често със соса.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта