Регистрация

Свински ребърца с барбекю сос

Автор:
blazheva
|
Дата:
21 May
|
Видяна:
530
Оцени рецептата

1,3 кг свински ребърца

1 част черен пипер

1 част червен пипер

3 части сол

За соса:

450 мл кетчуп

650 мл вода

1/3 чаша брашно

1 с.л. сол

4 ч.л. захар

2 1/2 ч.л. червен пипер

1 1/2 ч.л. смлян черен пипер

1 1/2 ч.л. чили на прах

1 с.л. горчица

1 1/2 ч.л. течен пушек

1 ч сос Уорчестър

 

Поръсете ребърцата с посочената смес от подправки. Поставете ребрата на скарата. Печете много бавно в продължение на 1 1/2 до 2 часа или докато месото започне да се отделя от костите лесно. През последните 15 минути. намажете двете страни на ребрата със сос. Нарежете ребрата и поднесете.

За да направите соса, смесете кетчупа и водата в голяма тенджера и оставете да заври. Смесете сухите съставки. Добавете горчицата, течния пушек и половината от соса Уорчестър. Разбъркайте на паста; след това добавете останалата част от соса Уорчестър. Изсипете в сгорещената смес и варете на слаб огън за 20 мин.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта