Регистрация

Свински пържоли на котлон

Автор:
bogdanova
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
1042
Оцени рецептата

4 свински пържоли

1 консерва пилешки бульон

1 скилидка чесън, нарязан

2 ч.л. зехтин

Допълнителни подправки на вкус (като босилек, риган, чесън на прах с магданоз)

 

Загрейте зехтина в тиган. Запържете свинските пържоли от двете страни (няма нужда да се готвят напълно). Добавете пилешкия бульон, чесъна и подправките. Варете на слаб огън в продължение на 1 час.

 





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта