Регистрация

Риба със захарна марината

Автор:
roni
|
Дата:
22 Dec
|
Видяна:
680
Оцени рецептата

2 с.л. кафява захар

1 с.л. ябълков оцет

1 ч.л. сол

1/2 ч.л. прясно смлян черен пипер

680 г филе сьомга, лефер или пъстърва

 

1. Комбинирайте кафявата захар, оцета, солта и черния пипер в малка купа. Втрийте равномерно над месестата част на рибата. Увийте и се съхранява в хладилник най-малко 6 часа или до 24 часа.

2. Сгорещете грила и изпечете рибата, покрита, с кожата надолу, над средно-слаб огън за 15 до 18 минути (или 8 - 10 минути за пъстърва), докато стане непрозрачна. Обърнете и печете, непокрито, още 2 минути.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта