Регистрация

Ребърца с кориандър

Автор:
Lora Traykova
|
Дата:
21 Nov
|
Видяна:
446
Оцени рецептата

2,2 кг свински ребърца

1/4 ч захар

3 с.л. чесън, счукан

3 с.л. лимонов сок

1/2 с.л. кориандър, смлян

1 ч.л. сушени червени люти чушки - натрошени

1 ч.л. сол

1/3 чаша вода

 

Отстранете излишните мазнини от месото. Срежете ребрата между костите. Смесете захарта, чесъна, лимоновия сок, кориандъра, чилито, солта и водата в тенджера, до получаването на паста. Добавете ребра, като се разбърква внимателно, за да се покрият с подправките. Покрийте и се съхранява в хладилник в продължение на най-малко 4 часа или за през нощта. Пече се, покрито, на 200С във фурната, докато месото поомекне - около 1 час. Махнете фолиото и продължете печенето, като се разбърква от време на време, докато покафенеят добре, около 30 минути. Поднесете горещо.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта