Рачешки палачинки
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
450 г рачешко месо
1 ч извара
2 с.л. нарязан див лук
1/4 ч брашно
1 с.л. нарязан копър
4 големи яйца, разделени
Сол и черен пипер на вкус
Олио за готвене
Щипка лют червен пипер
Накълцайте наедро рачешкото и смесете с дивия лук, копъра, солта и черния пипер, лютия пипер, изварата, брашното и жълтъците. Разбийте белтъците на мек сняг и ги добавете в рачешката смес. Намажете голям тиган обилно с масло и се загрява, докато маслото заври. Изсипете 3 супени лъжици от тестото и разпределете по дъното на тигана като палачинка. Изпържете от едната страна в продължение на 2 - 3 минути, докато отдолу покафенее. Обърнете с шпатула внимателно и изпържете от другата страна за още 2 - 3 минути.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ