Регистрация

Пуешко с кисело зеле

Автор:
Албена Люцканова
|
Дата:
06 Feb
|
Видяна:
525
Оцени рецептата

1/2 ч.л. зехтин

1/2 ч лук, нарязан

1 ч кетчуп

1/3 ч кафява захар

1/4 ч вода

2 с.л. бял оцет

1 с.л. сос Уорчестър

1 ч.л. семена синап

1 ч.л. червен пипер

1 ч.л. чили на прах

225 г кисело зеле, отцедено

2 ч сварено пуешко месо, нарязано на кубчета

8 пълнозърнести пшенични питки за хамбургер

 

В голям тиган, сгорещете зехтина на умерен огън. Добавете лука и гответе, докато омекне. Добавете кетчупа, кафявата захар, водата, оцета, соса Уорчестър, горчицата, чилито на прах и червения пипер. Оставете да заври. Добавете киселото зеле. Покрийте съда и намалете огъня. Оставете на слаб огън за 10 минути. Добавете пуешкото. Варете, непокрито, докато месото се сгорещи и сосът се сгъсти.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта