Регистрация

Пилешко суфле

Автор:
Невена Тодорова
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
726
Оцени рецептата

1 консерва крем-супа от гъби

1/2 ч заквасена сметана

4 яйца, разделени

1 белтък

1 ч накъсано сварено пилешко

 

Загрейте супата на водна баня, докато разделяте яйцата. Разбийте жълтъците до гъста и кремообразна смес. Свалете супата от огъня и добавете жълтъците, като се разбърква добре. Добавете пилешкото. Охладете леко. Разбийте 5 белтъка на сняг. Добавете ги в сместа с жълтъци. Внимателно изсипете тестото в добре намаслена купа за суфле и се пече при 190 градуса за 30 минути.

 





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта