Регистрация

Пилешко с пармезан

Автор:
Savatova
|
Дата:
21 Nov
|
Видяна:
519
Оцени рецептата

4 обезкостени пилешки гърди

1 малка глава лук, нарязан на филийки

1 ч гъби, нарязани (по желание)

2 с.л. масло

1 консерва (300 мл) кондензирана крем супа със сирене Чедър

140 мл мляко

щипка настърган пармезан

 

Запържете лука в маслото до златисто. Добавете пилешките гърди и гответе, до готовност на пилешкото. Извадете и поставете в голяма тавичка. Смесете супата и млякото. Полейте пилешкото в тавичката. Поръсете с пармезан и печете в продължение на 15 - 20 минути при 160С. Запържете гъбите в масло. Когато пилето се извади от фурната, изсипете гъбите отгоре и сервирайте. Сервира се с картофено пюре или ориз.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта