Пилешко Кордон Бльо в тесто
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1 с.л. маргарин или масло
4 пилешки гърди, половинки
1/2 пакет бутер тесто
1 яйце
1 с.л. вода
4 ч.л. дижонска горчица
4 филийки шунка (около 115 г)
4 филийки кашкавал (около 115 г)
В широк тиган на средно висока температура, загрейте маргарина. Добавете сол и черен пипер на вкус. Добавете пилешкото и гответе, докато се зачерви. Извадете от съда. Покрийте и охладете за най-малко 15 мин. Размразете тестото на стайна температура в продължение на 30 мин. Загрейте фурната до 200С. Смесете яйцето с водата и оставете настрана. Развийте тестото върху леко набрашнена повърхност. Разточете на квадрат и нарежете на 4 квадрата. Намажете всеки квадрат с 1 ч.л. горчица. Покрийте с по резен шунка, кашкавал и 1 половинка пилешки гърди. Намажете краищата с яйчената смес. Прегънете върху плънката и залепете краищата. Поставете със затворения край в тавичка. Намажете с яйчената смес. Пече се около 25 минути или до златисто кафяво.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ