Регистрация

Пилешки фахитас

Автор:
Надежда
|
Дата:
16 Apr
|
Видяна:
805
Оцени рецептата

1/2 чаша пресен лимонов сок

1 супена лъжица нарязан чесън

1 супена лъжица черен пипер

6 супени лъжици зехтин

4 супени лъжици нарязан кориандър

сол и черен пипер на вкус

900 г обезкостени пилешки гърди, без кожа

Брашнени тортили

гарнитура по желание – накъсана маруля, домат, салца, гуакамоле и / или заквасена сметана

 

Смесете лимоновия сок, чесъна, черния пипер, зехтина, магданоза, сол и черен пипер. Мариновайте пилето, покрито в хладилник за 1 час или за през нощта. Нарежете на ленти и изпечете на скарата. Сложете върху топли брашнени тортили и добавете гарнитура по желание – накъсана маруля, домат, салца, гуакамоле и / или заквасена сметана.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
зле
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта