Пилешки рулца със сирене
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
1/2 ч настъргана моцарела
70 г нарязани гъби, консерва, отцедени
1/4 ч кисело мляко
1 с.л. нарязан див лук
1 с.л. нарязан магданоз
1 с.л. нарязана печена чушка
4 средно големи пилешки гърди, половинки
1 с.л. галета
1/8 ч.л. червен пипер
1 с.л. обикновено кисело мляко
За плънката, в малка купа смесете сиренето, гъбите, 1/4 ч кисело мляко, лука, магданоза и червения пипер. Сложете едната половинка пилешки гърди между два слоя найлоново фолио. Изтънете с чукче за месо до слой с дебелина 0,3 см. Извадете от фолиото. Повторете с останалите гърди. Поръсете всяка страна със сол и пипер. Намажете с плънката. Навийте на руло, като подгънете краищата. Подредете в тавичка, със затворения край надолу. Смесете галетата и червения пипер. Намажете пилешкото с 1 с.л. кисело мляко, поръсете със сместа с галета. Пече се на 180°С във фурната за 20-25 минути или докато пилешкото омекне и вече не е розово.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ