Регистрация

Пилешки пай с шунка

Автор:
ivanka
|
Дата:
16 May
|
Видяна:
642
Оцени рецептата

1 консерва 400 г нарязани гъби - отцедени

1/3 чаша масло или маргарин

1/3 чаша брашно

2 1/2 чаши мляко

1 чаша настърган пармезан

1/2 чаена лъжичка сол

1/4 чаена лъжичка черен пипер

1/4 чаена лъжичка индийско орехче

щипка млян червен пипер

2 чаши нарязано сварено пилешко месо

2 чаши нарязана шунка

2 блата за пай

червен пипер

 

Разтопете маргарина и добавете брашното. Смесете останалите съставки без блатовете за пай и червения пипер. Варете на слаб огън докато се сгъсти, като се разбърква на всеки час. Изпечете блатовете за пай според указанията на опаковката. Изсипете пилешката смес и поръсете с червен пипер. Сервирайте веднага.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта