Регистрация

Пилешки гърди с праскови

Автор:
Rayna Serafimova
|
Дата:
06 Feb
|
Видяна:
698
Оцени рецептата

1 1/2 ч овкусена галета

2 цели обезкостени пилешки гърди, без кожа - разполовени

1/2 ч кисело мляко

2 големи праскови, обелени и разполовени

Канела

Захар

 

Загрейте фурната до 190 градуса. Поръсете лист восъчна хартия равномерно с галета. Покрийте парче пилешки гърди с кисело мляко, след това потопете в галетата, така че да се покрие. Сложете пилешкото в намазана с олио тавичка. Повторете с останалото пилешко. Обградете месото с половинките праскови, с отрязаната страна надолу. Поръсете прасковите с канелена захар. Пече се в продължение на 20 минути или до готовност на гърдите.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта