Регистрация

Пиле с царевица

Автор:
жанет григорова
|
Дата:
18 Oct
|
Видяна:
561
Оцени рецептата

18 крехки кочана царевица

1 голямо пиле, нарязано на порции

1 голяма глава лук, нарязан фино

1/2 ч червени чушки, нарязани

1 голям домат, нарязан на малки парченца

1 ч.л. сол

1 ч.л. захар

Черен пипер

2 с.л. зехтин

Мляко, ако е необходимо

 

Изрежете царевицата от кочана, след това изстържете кочаните с гърба на ножа, за да се получи млечна маса. В тенджерата, запържете пилето в масло, по няколко парчета наведнъж, докато всички страни са готови. Добавете царевицата, лука и останалата част от съставките в съда. Сместа се разбърква често по време на готвене на слаб огън за 30 минути.





Виж още от категория "Основно ястие"

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта