Пиле с кашу
Категории
- Агнешко /103/
- Алкохолни напитки /28/
- Барбекю /82/
- Билки и подправки /2/
- Боб и зърнени храни /316/
- Бонбони /66/
- Бързо и лесно /24/
- Вегетариански /162/
- Гарнитура /55/
- Говеждо месо /347/
- Десерти /949/
- Дивеч /44/
- Желета и конфитюри /26/
- За деца /8/
- Закуска /242/
- Зеленчуци /90/
- Зърнени /5/
- Касероли /100/
- Колбаси /28/
- Консервиране /40/
- Курабийки /348/
- Мексиканско /163/
- Морска храна /290/
- Напитки /81/
- Ориз /120/
- Основни /221/
- Основно ястие /404/
- Паста /379/
- Патица /16/
- Печива /315/
- Пикантни /126/
- Пиле /259/
- Плодове /54/
- Подправки /17/
- Празнични /27/
- Предястия /1342/
- Регионална кухня /135/
- Рецепти за домашни любимци /1/
- Салати /309/
- Сирене /87/
- Сладкиши и десерти /263/
- Снаксове /24/
- Сосове /252/
- Супи /469/
- Торти /324/
- Уред за бавно готвене /102/
- Хляб /164/
- Храна за домашни любимци /1/
- Шоколад /25/
- Ядки /19/
- Яйца /55/
- Ястия с плънка /42/
- Яхнии /54/
680 г пилешки гърди, нарязани на кубчета от по 2-3 см
Сол и пипер (на вкус)
1/4 ч.л. царевично нишесте
1 с.л. сухо шери
1 яйце
2 ч зехтин
1 зелена чушка, нарязана на кубчета
За соса:
Сос хойсин
1 ч сурово кашу
1 ч воден кестен, нарязан
Мариновайте пилешките гърди за 30 минути в сол, черен пипер, царевично нишесте, шери и яйце. Загрейте голям тиган. Добавете олиото. Когато започне да пуши, добавете пилешкото, чушката и водния кестен, като се разбърква за 1-2 минути. Отцедете в гевгир или сито, като оставите 2-3 с.л. мазнина в тигана. Сложете соса хойсин в тигана. Сгорещете за 1-2 мин. Добавете ядките, пилешкото и зеленчуците, като се разбърква всичко заедно, докато се покрие добре със сос. Поднесете.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ